Η μεθοδολογία της ελαιοκαλλιέργειας

olive 4468611 1920

Οι τεχνικές της ελαιοκαλλιέργειας δομημένες στις σύγχρονες ανάγκες της επιχειρηματικότητας. Οι απαιτήσεις της ολοκληρωμένης και της βιολογικής καλλιέργειας, το χρονοδιάγραμμα και τα μέσα υλοποίησης τους καθώς και τις απαιτήσεις στο χωράφι για την παραγωγή ποιοτικού ελαιολάδου.

 Περιγραφικά:

Μέθοδοι καλλιέργειας - Διαφορές, πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα Εργαλεία για την ελαιοκομία, από το γραφείο στον ελαιώνα Προγραμματισμός καλλιεργητικών εργασιών Εισροές για την ελαιοκαλλιέργεια (λιπάσματα, φυτοφάρμακα κλπ), επιλογή και τρόπος χρήσης Κλαδέματα Λιπάνσεις Φυτοπροστασία Συγκομιδή Ποιότητα ελαιολάδου (κατηγοριοποίηση, κανονισμοί) και αντίκτυπος στην αγορά.

Η διοργάνωση του σεμιναρίου γίνεται από την εταιρεία ΠΕΡΟΥΛΑΚΗΣ – ΚΩΤΤΑ Ο.Ε. και το σεμινάριο θα υλοποιηθεί στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Δήμητρα – Παλαιολόγου 19, Λάρισα Σάββατο 16 Νοεμβρίου.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Κόστος συμμετοχής: θα ανακοινωθεί
Οι πελάτες της εταιρείας Περουλάκης - Κώττα Ο.Ε δικαιούνται έκπτωση 30%

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα σας καλέσουμε μόλις ανακοινωθεί το σεμινάριο
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος: https://forms.gle/2T4tzjd3bLm4TcKp6

Ομιλητές:
Μουσελίμης Βασίλειος, Γεωπόνος τεχνολογίας τροφίμων, ΜΒΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

home  Ηρώων Πολυτεχνείου 144, 41222, Λάρισα

email 32  PeroulakisΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www  www.infoagro.gr

phone  2410551326 - 6989593525 

Facebook Fans