Σεμινάρια

milk cheese

Το σεμινάριο παρέχει στους εκπαιδευόμενους όλες τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με την παραγωγή & μεταποίηση του  γάλακτος και την παραγωγή προϊόντων γάλακτος& τυριών σύμφωνα με τους Κανονισμούς, τα διεθνή πρότυπα,  την Ελληνική Νομοθεσία και τις απαιτήσεις της αγοράς

olive 4468611 1920

Οι τεχνικές της ελαιοκαλλιέργειας δομημένες στις σύγχρονες ανάγκες της επιχειρηματικότητας. Οι απαιτήσεις της ολοκληρωμένης και της βιολογικής καλλιέργειας, το χρονοδιάγραμμα και τα μέσα υλοποίησης τους καθώς και τις απαιτήσεις στο χωράφι για την παραγωγή ποιοτικού ελαιολάδου.

 

business plan

Σκοπός αυτού του προγράμματος είναι η ενίσχυση των γνώσεων σε θέματα επιχειρηματικότητας ώστε να εξελίξετε την αγροτική σας εκμετάλλευση σε μία βιώσιμη και εξωστρεφή αγροτική επιχείρηση.

Οικοτεχνία

Η εταιρεία μας μετά την επιτυχία του πρώτου σεμιναρίου "Οικοτεχνίας" στη Λάρισα, επαναλαμβάνει στο Βόλο, στις 25/11/2019 ημέρα Δευτέρα, το σεμινάριο με θέμα την "Οικοτεχνία,  διαδικασίες ένταξης και απαραίτητες διαδικασίες για την νομιμοποίηση εγκαταστάσεων για την παραγωγή προϊόντων οικοτεχνίας".

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες αγρότες και κτηνοτρόφους αλλά και σε αυτούς που πρόκειται να ασχοληθούν με τον αγροτικό τομέα, θέλουν να προχωρήσουν σε πρώτη μεταποίηση των προϊόντων τους και να τα προωθήσουν στην αγορά.

Επικοινωνήστε μαζί μας

home  Ηρώων Πολυτεχνείου 144, 41222, Λάρισα

email 32  PeroulakisΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www  www.infoagro.gr

phone  2410551326 - 6989593525 

Facebook Fans