Σεμινάριο: Παραγωγή Προϊόντων γάλακτος - τυροκομία
Το σεμινάριο παρέχει στους εκπαιδευόμενους όλες τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με την παραγωγή & μεταποίηση του γάλακτος και την παραγωγή προϊόντων γάλακτος& τυριών σύμφωνα με τους Κανονισμούς, τα διεθνή πρότυπα, την Ελληνική Νομοθεσία και τις απαιτήσεις της αγοράς
Παραγωγή και αξιοποίηση γάλακτος-Σχεδιασμός μονάδων μεταποίησης
- Ελληνική και Ευρωπαϊκή Γαλακτοκομία
- Συνθήκες και Διαχείριση Παραγωγής Γάλακτος -Σύσταση και Ποιότητα Γάλακτος
- Νομοθετικό πλαίσιο γάλακτος και προϊόντων γάλακτος-Πιστοποίηση προϊόντων ΠΟΠ, ΠΓΕ, Βιολογικά
- Αδειοδότηση-Σχεδιασμός Γαλακτοκομικών Μονάδων
- · Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων-Επισήμανση προϊόντων
- · Marketing αγροτικών προϊόντων
Τεχνολογία γάλακτος
- · Βασικές επεξεργασίες
- · Τεχνολογία παρασκευής: οξυγαλάτων-βουτύρου κρέμας
Τυροκομία
- Πρώτες Ύλες, Βασικές διεργασίες – Κανονισμοί - Κατηγορίες Τυριών)
- Τεχνολογίες Παρασκευής: Μαλακών Τυριών Άλμης και Φρέσκων Τυριών Αλοιφώδους Υφής
- Τεχνολογίες Παρασκευής Διαφόρων Τύπων Ημίσκληρων Τυριών και Σκληρών Τυριών
Τεχνολογίες Παρασκευής Τυριών Τυρογάλακτος (Μυζήθρα, Ανθότυρο, Μανούρι)
Η διοργάνωση του σεμιναρίου γίνεται από την εταιρεία ΠΕΡΟΥΛΑΚΗΣ – ΚΩΤΤΑ Ο.Ε. και το σεμινάριο θα υλοποιηθεί στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Δήμητρα – Παλαιολόγου 19.
Οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν.
Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.
Κόστος συμμετοχής: θα ανακοινωθεί
Οι πελάτες της εταιρείας Περουλάκης - Κώττα Ο.Ε δικαιούνται έκπτωση 30%
Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα σας καλέσουμε μόλις ανακοινωθεί το σεμινάριο
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος: https://forms.gle/9ThvEEh3FXamTZEn8
Ομιλητές:
Μπούκη Παρασκευή, Γεωπόνος τεχνολογίας τροφίμων, ΜSc
Περουλάκης Ιωάννης, Γεωπόνος Αγροτικής Οικονομίας, ΜΒΑ