Παρασκευή Προϊόντων Οικοτεχνίας με το Chef κο Θεολόγου Αλέξανδρο

site chef

Η εταιρεία μας μετά την επιτυχία του σεμιναρίου Οικοτεχνίας σε Λάρισα και Βόλο, διοργανώνει Εργαστηριακό Σεμινάριο με τίτλο: "Παρασκευή Προϊόντων Οικοτεχνίας με το σεφ".

 Στο εργαστήριο αυτό θα εκτελέσετε εσείς τις παρακάτω τρεις συνταγές σε συνεργασία με τον Σεφ κύριο Θεολόγου Αλέξανδρο και στο τέλος του εργαστηρίου θα πάρετε μαζί σας τις παρασκευές σας.

Τις α΄ ύλες καθώς και τα βαζάκια που θα τοποθετήσουμε τα έτοιμα προϊόντα θα σας τα παρέχουμε εμείς. Το μόνο που έχετε εσείς να κάνετε είναι να έρθετε στο εργαστήριο του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ! Τα προϊόντα που θα προκύψουν θα καλύπτουν τις προϋποθέσεις ώστε να μπορούν να πωληθούν και ως προϊόντα Οικοτεχνίας.

Συγκεκριμένα τα προϊόντα που θα φτιάξουμε είναι:

  1. Καραμελωμένα κρεμμύδια με αγγουράκι τουρσί
  2. Μαρμελάδα κόκκινου μήλου
  3. Πουρές πιπεριάς Φλωρίνης με κουκουνάρι

Μαζί μας θα είναι και η Γεωπόνος, Τεχνολογίας Τροφίμων-MSc, Μπούκη Παρασκευή, ώστε να λύσει θέματα που αφορούν την επεξεργασία τροφίμων, την συντήρηση τους καθώς και την υγιεινή και ασφάλεια αυτών.

Το σεμινάριο είναι σχεδιασμένο ώστε να μην απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις ή εμπειρία καθώς απευθύνεται σε όλους.

Η διοργάνωση του σεμιναρίου γίνεται από την εταιρεία ΠΕΡΟΥΛΑΚΗΣ – ΚΩΤΤΑ Ο.Ε. και το σεμινάριο θα υλοποιηθεί στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Δήμητρα – Παλαιολόγου 19, Λάρισα Σάββατο Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου. Ώρα προσέλευσης 15:00. Διάρκεια σεμιναρίου 15:30 - 20:00 (περίπου ανάλογα με τις παρασκευές).

Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής ενώ θα πάρετε και τα έτοιμα προϊόντα που θα έχετε παρασκευάσει.

Κόστος συμμετοχής: 50€

Οι πελάτες της εταιρείας Περουλάκης - Κώττα Ο.Ε δικαιούνται έκπτωση 20%

Κόστος συμμετοχής: Σπουδαστών - Φοιτητών 30€

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα σας καλέσουμε:

https://forms.gle/RxVJGMFbBC99sA1B8

Επικοινωνήστε μαζί μας

home  Ηρώων Πολυτεχνείου 144, 41222, Λάρισα

email 32  PeroulakisΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www  www.infoagro.gr

phone  2410551326 - 6989593525 

Facebook Fans